Növényi fehérjeporok

Klasszikus fehérjepor VEGÁN változatban!

Kizárólag növényi eredetű, természetes összetevőivel és kellemes ízvilágával tökéletes élményt biztosít szervezeted számára.

100% gluténmentes

100%
tejmentes

100%
vegán

végre
megvan
a tökéletes
shake

bogyos_gyümi-removebg-preview

októberi kedvezmény

Brownie
fehérjepor

6 990 Ft

! CSAK OKTÓBERBEN !

Válaszd ki a kedvenc ízed!

Brownie

Bogyós gyümölcs

Mangó-Matcha tea

Pina colada

Cappuccino

Vanília

Zöldalma

Mikor igyam?

Edzés után:

A terhelés közben megsérült izomrostok a fehérjét felhasználva azonnal elkezdenek regenerálódi, és új rostokat létrehozva növekedni fog az izomzatod. Ehhez elengedhetetlen a megfelelő fehérjeforrás!

Vacsora helyett:

Amennyiben zsírt szeretnél veszíteni, nem célszerű este szénhidrátot enni, ugyanis nem használod fel elalvásig. Ez a szénhidrát szegény turmix laktat, és 24g fehérjével látja el az izmaidat, amik éjszaka fejlődnek a legtöbbet.

mivel igyam?

Glass of coconut milk
642382-POMA89-279e

Növényi tejjel:

Ha egy tartalmasabb shake-re vágysz, esetleg jobban szereted a krémesebb állagú turmixokat, akkor bártan mixeld bármilyen növény eredetű “tejjel”!

Vízzel:

Amennyiben egy kalóriaszegényebb turmixot szeretnél nagyon minimális szénhidrátbevitellel, akkor javasoljuk, hogy vízzel turmixold az italod.

Mi a célom?

Zsírégetés:

Csak akkor éget zsírt a szervezet, ha a vérben lévő cukrokat már mind felhasználta, ezért a túlzott szénhidrátfogyasztás erősen kerülendő. Tápláló és építő alternatíva a minőségi fehérjebevitel, mely alacsonyan tartja a vércukorszintet.

Izomzat fejlesztése:

Az izomrostok csakis fehérjéből tudnak újabb rostszálakt építeni, így hát nincs izomfejlődés megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjebevitel nélkül.